flag FL
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Älä missaa tilaisuutta kokeilla 22Betin etuja tien päällä ja lataa natiivisovellus iOS:lle ja Androidille heti.

Apple 22Bet App Android
App
22Bet App

22BET SOVELLUS: HELPOMPAA PELAAMISTA PUHELIMELLA

22Bet App

22Bet-sovelluksen yksityiskohtainen katsaus

Mobiilipelaaminen on tänä päivänä äärimmäisen suosittua ja käytännössä jokainen kasinopelaaja onkin kokeillut pelaamista mobiililaitteella. Aikaisessa vaiheessa mobiilipelaaminen oli hidasta ja tönkköä, sillä selaimille suunnitellut sivut eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. 22Bet on kuitenkin tässä todellinen poikkeus. 22Bet Suomi tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden kokeilla mobiilivedonlyöntiä erikseen sitä varten suunnitellun mobiilisovelluksen avulla.

Sovellus toimii loistavasti kaikilla mobiililaitteilla. Eli halusitpa sitten pelata tabletilla tai puhelimella vedonlyöntiä, on 22Bet todellakin tehnyt loistavan tuotteen tähän tarkoitukseen. Sovellus on mahdollista hankkia niin Android- kuin iOS-laitteille ja se toimii loistavasti eri kokoisilla näytöillä.

Mobiilisovellus toimii loisteliaasti isolla ja pienellä näytöllä sen responsiivisen käyttöliittymän ansiosta. Pelikokemus on loistava ja vedonlyönti toimii todella hienosti. Vaikka pelaaminen pienellä näytöllä voi tuntua ajatuksena haastavalta ja monien muiden selainversiot eivät olisi mieleesi, kannattaa tämä sovellus ehdottomasti hankkia, sillä se on mobiiliystävällinen. Sovelluksen avulla voi rekisteröityä ja kirjautua 22Betilla, joten selainversiota ei tarvitse testata missään vaiheessa.

22Bet App
22Bet App

iOS- LAITTEET JA 22BET MOBIILISOVELLUS

22Bet sovellus on aina ladattavissa vain ja ainoastaan 22Betin omilta sivuilta. Sovellus on helppo löytää sivuilta ja se toimii moitteettomasti niin uudella kuin vanhemmalla mobiililaitteella ja älypuhelimella. Sovelluskaupasta tätä sovellusta ei voi ladata, sillä kaupan käyttöehdot eivät salli tämänkaltaisia sovelluksia valikoimiinsa, mutta se ei silti tarkoita, etteikö sovellus olisi hyvä ja luotettava.

iOS-käyttäjä pääsee nauttimaan nopeasta vedonlyönnistä, missä ja milloin vain, kunhan käytössä on internetyhteys. Sovelluksen avulla on mahdollista tehdä rahansiirtoja sekä kirjautua 22Betille suoraan. Sovelluksen avulla on myös mahdollista katsastaa livestriimejä valikoiduista otteluista ja näin jännittää vetojen toteutumista sovelluksen avustuksella.

iOS-SOVELLUKSEN LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

22Bet mobiilia ei voi ladata suoraan App-storesta, vaan sen hankkiakseen, on pelaajan mentävä 22Betin sivuilla. Sieltä löytyy käytännössä jokaiselta sivulta linkki sovelluksen lataamisen. Sieltä sovellus saadaan ladattua laitteelle suoraan.

Lataaminen ja asentaminen tapahtuu seuraavien ohjeiden avulla:

 • Mene 22Bet sivustolle mobiililaitteella
 • Etene etusivun alareunaan ja klikkaa mobiilisovellukset
 • Valitse ”Lataa sovellus IOS:lle”
 • Anna lupa puhelimella ladata ja asentaa sovellus
 • Sovellus on käytettävissä
 • Voit aloittaa pelaamisen sovelluksen avulla

Harmillinen yksityiskohta on, että sovelluksen joutuu lataamaan jokaiselle laitteelle erikseen. Kaupasta ladatut sovellukset säilyvät käytettävissä, vaikka laite vaihtuisi. App-storen ulkopuolisilla sovelluksilla lataamisen ja asentamisen joutuu aina tekemään uudelleen eri laitteille.

ANDROID-LAITTEET JA SOVELLUS

Vaikka selainversiokin 22Betistä toimii erittäin moitteettomasti, on myös Android-laitteille tarjolla oma mobiilisovellus, jonka avulla pelaaja pääsee nautiskelemaan nopeammasta käyttöliittymästä ja tarkoituksenmukaisesta toimivuudesta. Sovellus toimii lähes kaikissa Android-laitteissa, eikä ole väliä kuinka suuri tai pieni laitteesi näyttö on.

Android-sovellus on erittäin hyvin toimiva ja sen avulla on todella mielekästä pelata erilaisia urheiluvedonlyönnin kohteita tai katsella urheilutapahtumia suoraan mobiililaitteesta. 22Betin luoma sovellus on tehnyt Android-laitteella pelaamisesta todella helppoa ja sujuvaa, eikä sovelluksen toiminnassa ole todellakaan mitään suuria puutteita, joista pitäisi antaa merkittävää miinusta.

KUINKA SOVELLUS LADATAAN JA ASENNETAAN ANDROIDILLE

Myöskään Androidille sovellusta ei ole mahdollista ladata Play-kaupasta, koska Play-kaupan säännöt estävät sovellukset, joissa voi pelata rahasta. Oikean rahan pelaamista varten sovellus täytyy käydä lataamassa suoraan 22Betin omilta sivuilta, josta se löytyy helposti ja nopeasti.

Lataaminen toimii täysin samalla periaatteella kuin iOS-laitteidenkin kohdalla, mutta merkittävin eroavaisuus löytyy sovelluksen asentamisesta. Koska Android on iOSia tarkempi tietyissä asioissa, on pelaajan oltava valmis tekemään muutama steppi enemmän kuin iOS-käyttäjien.

Ohessa ohjeet sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen suoraan 22Betin selainversiosta:

 • Mene 22Bet etusivulle
 • Rulla etusivun alaosaan ja valitse mobiilisovellukset
 • Valitse ”Lataa Android-sovellus”
 • Valitse paikka, johon sovellus ladataan
 • Laite voi herjata sovelluksen olevan haitallinen, mutta näin ei ole, sillä sovellus on erittäin luotettava. Paina ”lataa silti”
 • Avaa ladattu tiedosto puhelimen tai tabletin alareunasta ja valitse asenna
 • Olet valmis pelaamaan, tallettamaan rahaa tai katsomaan huippu-urheilua suoraan laitteeltasi

Androidille ladattuna sovellus toimii erittäin moitteettomasti, eikä suuria huomautettavia asioita todellakaan ole. Mobiilisovellus toimii jopa tietokoneversiota tehokkaammin, eikä sovellus ole kokeilun aikana kaatunut vielä kertaakaan, vaikka yhtä aikaa onkin tullut katseltua otteluita ja löytyä vetoa. Mikäli mobiililaitteella pelaaminen ja tämä vedonvälittäjä kiinnostaa, on sovellus ehdottavan suositeltava Android-käyttäjälle.

SELAINVERSION TOIMIVUUS

Vaikka 22Betin mobiilisovellus on todella laadukas, ei myöskään selainversion kehittämistä ole unohdettu. Selainsovelluksessa on olemassa kaikki samat ominaisuudet kuin sovelluksessa. Selainversio toimii responsiivisesti eli se hyödyntää HTML5-teknologiaa, joka tekee sivusta automaattisesti oikean kokoisen erilaisille laitteille, eli se on mobiilioptimoitu. Se on siis yhteensopiva tabletin kanssa.

Erityisesti sovelluksen hyvänä puolena on sen toimintavarmuus. Siinä missä selainversio voi kärsiä esimerkiksi selaimen kovasta kuormituksesta, ei näitä ongelmia ole sovelluksessa lainkaan tarjolla. Sovellus on myös monessa mielessä turvallisempi vaihtoehto, sillä niiden tietoturva on yleensä parempi kuin selainpohjaisissa versioissa.

Selainversiokin on kuitenkin aivan täysin riittävä mobiilipelaamiseen. Kaikki pelaajat eivät halua puhelimiaan täyteen sovelluksia, joten he voivat huoletta pelata selainversiossa. Sivusto toimii erittäin laadukkaasti laitteella kuin laitteella, eikä suuria miinuksia sivustosta todellakaan keksi kovinkaan helpolla.

Suurin ero sovelluksen ja selainversion välillä on niiden nopeus ja turvallisuus. Sovellus toimii aina luotettavasti ja nopeasti eikä se altis samalla tavalla verkkourkinnalle kuin selaimessa toimivat sivut. Sovellus on loistavasti suojattu ja nopea, eikä se kaatuile kovankaan datakuorman tullessa eteen.

MILLAISIA LAITEVAATIMUKSIA SOVELLUKSESSA ON?

22Bet on luonut sovelluksen käytettäväksi käytännössä jokaiselle potentiaaliselle asiakkaalle, eikä tämä todellakaan jää huomiotta arvostelussamme. Mobiilisovelluksen toimivuudelle ei ole ilmoitettu selkeitä rajoja. Eli sivusto ei esimerkiksi kerro, mikä iOS- tai Android-versio käyttäjälle tulisi olla, jotta sovellus toimisi täydellisesti. Mikäli sinulla on vanhempi laite, on ainoa mahdollisuutesi vain kokeilla, toimiiko sovellus laitteessasi.

Testasimme Android-sovellusta muutaman vuoden vanhalla laitteella ja minkäänlaisia ongelmia ei ilmennyt, joten tämän perusteella on helppo sanoa, että se toimii suurella todennäköisyydellä samoin myös iOSin kohdalla.

Selainversion toimivuuteen ei ole olemassa muita rajoituksia kuin internet. Kuhan puhelimesi on internetissä, pääset pelaamaan 22Betin pelejä aina mobiililaitteellasi. Sovellus on kuitenkin aina selainversiota nopeampia ja turvallisempi, joten sen lataamista ja käyttämistä on helppo suositella tässä tarkoituksessa.

Mobiilivedonlyönnin Usein Kysytyt Kysymykset

 • Voinko pelata oikealla rahalla käyttämällä puhelintani?

  Todellakin voit! Pelaaminen puhelimella on tätä päivää ja 22Betin sovellus on luotu nimenomaan mobiilipelaamista varten. Ei muuta kuin tallettamaan ja nauttimaan sulavasta pelikokemuksesta.

 • Voinko saada tervetuliaisbonusta käyttäen mobiilisovellusta?

  Tervetuliaisbonuksen saamiselle ei ole olemassa laiterajoituksia. Mobiilisovelluksessa on mahdollista lunastaa niin tervetuliais- kuin muutkin tarjolla olevat bonukset helposti ja nopeasti.

 • Voinko ladata 22Bet sovelluksen älypuhelimelleni?

  22Bet sovellus on käytettävissä ja ladattavissa niin iOS- kuin Android-laitteilla, joten jos sinulla on jompikumpi näistä laitteista, voit ladata sovelluksen puhelimeesi 22Betin sivuilta.